Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αλλαγή Προϊόντων

Εάν μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν η εταιρεία ακολουθεί μια ενιαία πολιτική όσον αφορά τις επιστροφές των προϊόντων που έχουν πωληθεί μέσω της ιστοσελίδας της η οποία είναι σύννομη με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία περί προστασίας των καταναλωτών. Σύμφωνα με αυτή μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε (14) δεκατέσσερις ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του όπως φαίνεται από τις καταστάσεις της μεταφορικής εταιρείας από την οποία το παραλάβατε. Το προϊόν που πρόκειται να επιστραφεί θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και σε άθικτη συσκευασία και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Σε περιπτώσεις που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν, θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν προς αλλαγή στην διεύθυνσή μας με χρέωση δική σας με την Γενική ταχυδρομική. Σε οποιαδήποτε περίπτωση , θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.

Επιστροφές προϊόντων σε περίπτωση δική μας υπαιτιότητας, δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης είδους άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε ή προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας, πρέπει να το επιστραφεί εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις απαιτήσεις, η Εταιρεία μας μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή επιστροφή προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων, είτε να λάβει πίσω μετρητά, εφόσον η αγορά είχε γίνει με μετρητά. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής.

Για κάθε επιστροφή που ο πελάτης επιθυμεί να μη γίνει αλλαγή με άλλο προϊόν αλλά επιστροφή χρημάτων πρέπει να το επιστρέψει εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του με χρέωση δική του με την Γενική ταχυδρομική.  Επιστρέφετε η αξία του προϊόντος μειωμένη του  ποσού των μεταφορικών  και πιθανόν  κρατήσεις που έχουν γίνει από πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.